Νέα SUZUKI GSX250R ABS: The urban athlete!

Νέα SUZUKI GSX250R ABS: The urban athlete!

Η GSX250R ABS ήρθε για να προσφέρει απόλαυση σε ένα ευρύ κοινό, με sport εμφάνιση,  ευχρηστία, ευέλικτο χειρισμό και άνετη θέση οδήγησης που ανταποκρίνονται τόσο στις αστικές απαιτήσεις όσο και στις εκτός πόλης διαδρομές.Nissan: Στην «πρίζα» από το 1947!Σχετικα5 άρθρα

Η νέα GSX250R ABS είναι η ιδανική επιλογή τόσο για τους αναβάτες που αναζητούν την πρώτη τους sport-street μοτοσικλέτα όσο και για εκείνους που επιστρέφουν στον κόσμο των δυο τροχών. 

Επισκεφθείτε το site μας και δείτε περισσότερα για την GSX250R ABS κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.suzuki.gr/motos/gsx-250-r-abs

Κλείστε τώρα το test ride σας σε ένα κατάστημα του δικτύου μοτοσικλετών SUZUKI http://www.suzuki.gr/motos/diktyo.php και αποκτήστε την GSX250R ABS από €4.895 ή με €85,36 το μήνα* μέσω SUZUKI CREDIT.

*Η μηνιαία δόση των €85,36 έχει υπολογιστεί για ενδεικτική αξία οχήματος €4.895, με προκαταβολή 15%, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75, διάρκεια 60 μήνες, συμπεριλαμβανομένης προστασίας δανείου.

Κινητήρας

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 248 c.c. που κινεί την GSX250R ABS υποβλήθηκε σε συνεχείς δοκιμές και βελτιώσεις ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση στις χαμηλομεσαίες στροφές.  Η συνολική απόδοση βοηθά στην επίτευξη της μέγιστης οικονομίας καυσίμου στην κατηγορία της βάσει των προδιαγραφών EURO 4.  Η επάρκεια καυσίμου της GSX250R ABS αγγίζει τα 480 χλμ.

- Νέου τύπου βαλβίδες εισαγωγής που μεγιστοποιούν την ροή του αέρα στο θάλαμο καύσης

- Εφοδιασμένη με ελαστικά IRC RX-01F D & RX-01R

- EURO 4

- Κορυφαία στην κατηγορία της στην επάρκεια καυσίμου (32,5 km / L *1*2)

*1:  Κινητήρες 4χρονοι, 2κιλυνδροι, 250 c.c. 
*2: Βάσει των τεστ WMTC.  Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν αναλόγως συνθηκών οδήγησης και συμπεριφοράς αναβάτη.

Σχεδιασμός

Πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών


Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει:

- Ταχύμετρο
- Στροφόμετρο
- Οδόμετρο
- Δυο μερικούς χιλιομετρητές
- Ένδειξη σχέσης ταχύτητας κιβωτίου
- Ένδειξη μέσης κατανάλωσης & αυτονομίας καυσίμου
- Μετρητή καυσίμου
- Ένδειξη RPM ON-OFF
- Λυχνία λαδιού
- Ρολόι

Οι ενδείξεις LED περιλαμβάνουν τα φλας, τους προβολείς, την ένδειξη νεκράς, ένδειξη δυσλειτουργίας, ABS, RPM, θερμοκρασία ψυγείου και πίεσης λαδιού.

Νέα φωτιστικά σώματα LED στο πίσω μέρος

Φλας νέου σχεδιασμού

Δισκόφρενα τύπου petal

Ζάντες νέου σχεδιασμού


Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..