Η L’ Artigiano χορηγός στον 1ο διαγωνισμό EESTech Challenge

Η L’ Artigiano χορηγός στον 1ο διαγωνισμό EESTech Challenge

Η L' Artigiano, η μεγαλύτερη αλυσίδα ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα, ήταν  χορηγός του τοπικού γύρου της Αθήνας του 1ου πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τεχνολογίας EESTech Challenge, οποίος διοργανώθηκε, το Σάββατο 1 Απριλίου στο κτήριο της Πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από την EESTEC (Electrical Engineering Students’ European assoCiation), Τοπική Επιτροπή Αθήνας που αποτελεί έναν οργανισμό φοιτητών ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών.

lrtggi1

Πιο συγκεκριμένα, η L' Artigiano συμμετείχε έμπρακτα στη διεξαγωγή του σεμιναρίου, προσφέροντας αυθεντική, φρεσκοψημένη πίτσα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του διαγωνισμού.

Το EESTech Challenge είχε στόχο να συνδέσει τους φοιτητές με τα πιο σύγχρονα και περιζήτητα αντικείμενα τεχνολογικού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης να δώσει την ευκαιρία σε φοιτητές από 16 ευρωπαϊκές πόλεις να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους στο Machine Learning και, μέσω αυτής της εμπειρίας, να τις εμπλουτίσουν.

lrtggi2

Η νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού από κάθε τοπικό γύρο θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί με τις υπόλοιπες στον Πανευρωπαϊκό γύρο.

Η L' Artigiano, με 24 χρόνια λειτουργίας, αναγνωρίζει τη σημασία τέτοιων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της φοιτητικής κοινότητας, συμβάλλοντας στην προσπάθειά της να διευρύνει τους ορίζοντές της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της www.lartigiano.gr και βγείτε χορτασμένοι!

Πηγή: newsbeast.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..