Ρεκόρ στις καταδίκες είχε ένας 40χρονος Αλβανός

Ρεκόρ στις καταδίκες είχε ένας 40χρονος Αλβανός

Αξιοζήλευτο ρεκόρ στις... καταδίκες είχε ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε ακούσει τις... «καμπάνες» δικαστηρίων τα οποία τον βρήκαν ένοχο για κλοπές και  φθορές ξένης ιδιοκτησίας που διέπραξε στη... μισή Ελλάδα! Ωστόσο, εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος! 
 
Όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Ιωαννίνων, Αγρινίου, Λευκάδος, Πειραιώς, των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Ιωαννίνων, Μεσολογγίου, του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και του Τριμελούς Εφετείου Ιωαννίνων με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, 44 μηνών και 30 ημερών κι έτσι συνελήφθη για να ξεκινήσει... περιοδεία στις αρμόδιες δικαστικές αρχές!
 
*** Στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 56χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Τρικάλων για παρακώλυση συγκοινωνιών και παράβαση του νόμου περί προστασίας δασών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών.
 
*** Στην Κω, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 58χρονος Έλληνας, γιατί διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο που του έγινε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση βίαιης προσαγωγής του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για υπόθεση λιπομαρτυρίας. 
Πηγή: www.defencenet.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..