Β.Κερκέρογλου: Κατηγορεί για συστηματική «απόδραση» τους Φάμελλο- Σταθάκη

Β.Κερκέρογλου: Κατηγορεί για συστηματική «απόδραση» τους Φάμελλο- Σταθάκη

Για συστηματική «απόδραση» από τις κοινοβουλευτικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να αποφύγουν το «καυτό» ζήτημα της ΔΕΗ κατηγορεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη την ηγεσία του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος.
 
Υπενθυμίζεται ότι πέραν από την επικείμενη ιδιωτικοποίηση μέρους των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας, το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα όπως η εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών, η κατακρήμνιση της χρηματιστηριακής της αξίας και η επιβάρυνσή της με χιλιάδες προσλήψεις… αρχαιολόγων.
 
Με αφορμή την νέα απουσία του κ. Γιώργου Σταθάκη από την σημερινή διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου κατά την οποία είχε προγραμματιστεί για δεύτερη φορά η συζήτηση ερώτησης του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για την ΔΕΗ, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κρύφτηκε  για άλλη μια φορά και δεν προσήλθαν στη Βουλή κ. κ. Σταθάκης και Φάμελλος για  να δώσουν απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, σχετικά με τα τεκταινόμενα γύρω από το θέμα της ΔΕΗ: Φουσκωμένοι λογαριασμοί, νέες αυξήσεις από τον Ιούλιο, προσλήψεις υπερβολικά μεγάλου αριθμού από την Αρχαιολογία, πώληση υδροηλεκτρικών, αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών, απλήρωτοι 2.000 εργαζόμενοι στα εργοτάξια κλπ. Θα επιμείνουμε μέχρι να προσέλθουν στη Βουλή, να δώσουν απαντήσεις  και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούν τη ΔΕΗ»
 
Πηγή: www.defencenet.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..