Τι κάνει ένας... Μαύρος Γάτος στα Εξάρχεια;

Τι κάνει ένας... Μαύρος Γάτος στα Εξάρχεια;

Το καθιερωμένο street bar των Εξαρχείων, με το σταθερό ύφος και τον αναλλοίωτο χαρακτήρα από την πρώτη μέρα που πρωτολειτούργησε, μας μεταφέρει με την αισθητική του στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Η μεγάλη, δώδεκα μέτρων μπάρα του –πρωταγωνίστρια του Μαύρου Γάτου– κυριαρχεί στο χώρο και μας καλεί να την αναγάγουμε σε σημείο αναφοράς μας στην ευρύτερη περιοχή.

Σε ένα περιβάλλον ζεστό, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο και τις διακοσμητικές αναφορές σε εκπροσώπους της jazz και blues μουσικής σκηνής απολαμβάνουμε «μαύρες» μουσικές, ως επί το πλείστον, ροκ επιλογές αλλά και 80's- 90's ακούσματα.

Όπως γίνεται αντιληπτό η έμφαση εδώ έχει δοθεί στο βράδυ και το ποτό, με την κάβα του να διαθέτει μια ενημερωμένη γκάμα σε ουίσκι, ενώ τα old fashioned cocktails του –για τα οποία και φημίζεται– να αποτελούν αγαπημένη επιλογή των θαμώνων του, κυρίως των γυναικών.

Ο Μαύρος Γάτος, βέβαια, μας λέει «καλημέρα» καθημερινά από τις 10.00 σερβίροντας αρωματικό καφέ.

Tip: Το καλοκαίρι βγάζει τραπέζια στον πεζόδρομο, για όσους θέλουν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους κάτω από την ανακουφιστική δροσιά του μεγάλου πλατάνου.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Κυριακή- Πέμπτη: 10.00-03.00, Παρασκευή- Σάββατο: 10.00- όσο πάρει

Τιμές: 2,50 ευρώ (cappuccino), 6 ευρώ (ποτό), 7,50 ευρώ (cocktail)

Κωλέττη 40-42, Αθήνα

Τηλ. 210 3800518

Fb page: Μαύρος Γάτος Bar

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"

Πηγή: news.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..