Η NISSAN επεκτείνει τη συνεργασία της με το UEFA Champions League

Η NISSAN επεκτείνει τη συνεργασία της με το UEFA Champions League

Η Nissan επιβεβαίωσε σήμερα την τριετή επέκταση της παγκόσμιας συνεργασίας της με το UEFA Champions League, συμπεριλαμβανομένου του Super Cup της UEFA. Ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής Gareth Bale γιόρτασε την ανακοίνωση, κάνοντας  έκπληξη σε μια ομάδα μαθητών με την αναπαράσταση του νικηφόρου γκολ που πέτυχε στον τελικό του 2014 εναντίον της Atlético Madrid.

NISSANUCL2

Η συμφωνία έρχεται ενόψει του πρώτου παιχνιδιού για την σεζόν 2017/2018 του UEFA Champions League, όπου ο Ιάπωνας κατασκευαστής θα είναι επίσημος συνεργάτης μέχρι και τη σεζόν 2020/2021. Το UEFA Champions League εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη επένδυση της Nissan σε αθλητική χορηγία, η οποία ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν 2014/2015.

GARETHBALE1Ο Gareth Bale

Το UEFA Champions League εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη σε θέαση αθλητική διοργάνωση στον πλανήτη, με αθροιστικό τηλεοπτικό κοινό άνω των 3,6 δισεκατομμυρίων τη σεζόν. Ο τελικός Champions League του 2017, προσέλκυσε σε παγκόσμια κλίμακα ένα ακροατήριο άνω των 160 εκατομμυρίων, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ετήσιο αθλητικό γεγονός, όπου η Real Madrid  νίκησε την Juventus, κατακτώντας τον 12ο τρόπαιο της  στην ιστορία του θεσμού.

GARETHBALE2Ο Gareth Bale

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η Nissan θα συνεχίσει να έχει εκτεταμένα δικαιώματα στους αγώνες της διοργάνωσης, καθώς και την πρόσβαση σε άλλα αποκλειστικά δρώμενα, όπως οι μεταφορείς του επίσημου «σεντονιού» της διοργάνωσης στο γήπεδο, κατά την τελετή  πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς και στο Goal of the Week  του UEFA Champions League, που προσφέρεται από την ψηφιακή πλατφόρμα της Nissan.

NISSANUCL1

Νίκος Τσάδαρης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..