Δυσαρέσκεια της Turkish Airlines για την επιλογή της Βιτόρια

Δυσαρέσκεια της Turkish Airlines για την επιλογή της Βιτόρια

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Η Euroleague παρά το γεγονός πως η Turkish Airlines είναι μέγας χορηγός της διοργάνωσης επέλεξε τη Βιτόρια, σε μια απόφαση-έκπληξη από πλευράς Euroleague. Μάλιστα υπήρχαν οι επιλογές της Μόσχας και της Αθήνας, η Euroleague επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για τους δικούς της λόγους.

Η Βιτόρια είναι ένα από τα λίγα αεροδρόμια της Ευρώπης που δεν επικοινωνεί απευθείας με τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και κατά συνέπεια δεν επικοινωνεί και η Turkish Airlines με το αεροδρόμιο της Βιτόρια. 

Την ίδια στιγμή και οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις δεν είναι αρκετές για να καλύψουν τις ανάγκες χιλιάδων ταξιδιωτών και το αποτέλεσμα όλων αυτών των γεγονότων είναι να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της η Turkish Airlines προς την Euroleague, χωρίς αυτό να συνεπάγεται κάτι περισσότερο στη σχέση των δύο πλευρών. Κι αυτό γιατί ανάμεσα Euroleague και Turkish Airlines υπάρχει ένα πολυετές συμβόλαιο το οποίο είναι σε ισχύ και «τρέχει».

Παράλληλα, σε ότι αφορά την έδρα διεξαγωγής του Final Four του 2019 μοιάζει δύσκολο στην παρούσα φάση να αλλάξει, όμως όταν μπαίνουν στη μέση οι χορηγοί ποτέ... δεν ξέρεις! Είναι νωπό το παράδειγμα της Euroleague η οποία είχε ανακοινώσει πως το Final Four του 2013 και του 2014 θα γίνονταν στο Λονδίνο, όμως το 2014 άλλαξε η έδρα του Final Four και έγινε στο Μιλάνο, καθώς το Λονδίνο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..