Βάθρο στην πρεμιέρα για το Hyundai i30 N TCR

Βάθρο στην πρεμιέρα για το Hyundai i30 N TCR

Τα δύο i30 N TCR της Hyundai Motorsport N στο ντεμπούτο τους αποδείχθηκε ότι είναι πρωταγωνιστές με «το καλημέρα» της κατηγορίας TCR στο ADAC Zurich 24h Race, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Nürburgring Nordschleife.

Το καλύτερο από τα δύο αυτοκίνητα ολοκλήρωσε τους 35 συνολικά γύρους (παίρνοντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία) αναδεικνύοντας τις επιδόσεις και την αξιοπιστία τόσο του αυτοκινήτου όσο και του πακέτου επιλογών που σχεδιάστηκε ειδικά για αγώνες αντοχής.

Από την αρχή του Σαββατοκύριακου τα δύο πληρώματα της Κορεάτικης μάρκας αποδείχτηκαν τα πιο γρήγορα από τους αγωνιζόμενους με προδιαγραφές TCR.

Hyundai-i30-N-TCR-Nurburgring-24h-race_photo3

Με αυτόν τον τρόπο επανέλαβαν το κατόρθωμά τους από τον προκριματικό αγώνα του περασμένου μήνα, με τον Peter Terting να βελτιώνει τον προηγούμενο χρόνο του σημειώνοντας ρεκόρ στην κατηγορία αγωνιστικής αντοχής με 8: 58.463 και παίρνοντας την pole position με τον αριθμό 831, που ολοκληρώθηκε από τους Andreas Gülden, Nicola Larini και Manuel Lauck.

Hyundai-i30-N-TCR-Nurburgring-24h-race_photo4

Ο Moritz Oestreich στο μεταξύ κατάφερε τον καλύτερο χρόνο διανύοντας την πίστα των 25 χλμ με το άλλο i30 Ν TCR με τον αριθμό 830 εκκινώντας πρώτος με το αυτοκίνητο, το οποίο μοιράστηκε οδηγικά με τους Κορεάτες Jae Kyun Kim και Byung Hui Kang, καθώς και τον Guido Naumann.

Hyundai-i30-N-TCR-Nurburgring-24h-race_photo1

Νίκος Τσάδαρης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..