Τελευταία ευκαιρία για το Juventus Camp Athens!

Τελευταία ευκαιρία για το Juventus Camp Athens!

Σπεύστε να προλάβετε για δηλώσεις συμμετοχής. Για 9η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο συνεργασίας της ακαδημίας μας με την νταμπλούχο Ιταλίας, Juventus FC, στις εγκαταστάσεις του CGS (Costeas-Geitonas School), διοργανώνεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα “Juventus Camp Athens”.

Μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων τα παιδιά προσεγγίζουν τη φιλοσοφία των «μπιανκονέρι», συμμετέχουν σε νέα παιχνίδια δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητές τους αλλά πάνω απ’ όλα διασκεδάζουν µε το μοναδικό τρόπο της Juventus.

Ιταλοί και Έλληνες πτυχιούχοι προπονητές, από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, µεταφέρουν τις γνώσεις τους και μεταλαμπαδεύουν το µοναδικό µοντέλο εκπαίδευσης της "Juve" στους νεαρούς λάτρεις της µπάλας, σε µια εβδοµάδα  γεµάτη ποδοσφαιρική ένταση.

Στο Juventus Camp Athens µπορούν να συµµετάσχουν παιδιά από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες του εξωτερικού, σύμφωνα με τις παρακάτω λεπτομέρειες.

•Camp με διανυκτέρευση - Για παιδιά γεννημένα από το 2001 έως το 2010
1η περίοδος: 24/6 - 29/6 
2η περίοδος:  2/7 - 7/7

• Day Camp - Για παιδιά γεννημένα από το 2010 έως το 2012
1η περίοδος: 25/6 - 29/6 
2η περίοδος: 2/7 - 6/7

Κάθε παιδί µπορεί να επιλέξει από 1 έως 2 εβδομάδες.

Μια μέρα στο  Juventus Camp Athens περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα / 1 προπόνηση για όσους συμμετέχουν στο Day Camp) με τους Ιταλούς International Head Coaches και τους Έλληνες προπονητές της Juventus Academy Athens.

Συνέχεια των προπονήσεων είναι τα ειδικά σχεδιασμένα τεχνικά μαθήματα από το Juventus Camp staff που σαν στόχο έχουν να εξηγήσουν στους συμμετέχοντες την φιλοσοφία της Juventus και την μεθοδολογία του Juventus Way.

Juventus Camp Athens δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για τη διασκέδαση και την επιμόρφωσή σου.

Κατά τη διάρκεια του Camp μπορείς να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα, να παίξεις beach soccer, παιχνίδια στην πισίνα, μπάσκετ, να απολαύσεις σινεμά,  να συμμετέχεις σε οργανωμένα παιχνίδια ικανότητας, τύχης, γνώσεων, σε διαγωνισμούς και σε διάφορες δοκιμασίες, μαζί με τους φίλους σου, αλλάζοντας συνεχώς ρόλους και θέσεις. 

Στο τέλος της ημέρας η διασκέδαση συνεχίζεται με βραδιές μουσικής και δραστηριοτήτων με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της Juventus Camp stuff. Το βράδυ χαλαρώνεις στο δωμάτιό σου, συνομιλώντας με τους φίλους τους για τις εμπειρίες τις ημέρας που πέρασε αλλά και για τα όνειρα σου!

Πατήστε ΕΔΩ, για να μάθετε τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..