Κρέσπο: «Να δείξουμε και πάλι στον τελικό ότι είμαστε οι καλύτεροι»

Κρέσπο: «Να δείξουμε και πάλι στον τελικό ότι είμαστε οι καλύτεροι»

Στην εφημερίδα «Real News» μίλησε ο Άνχελ Κρέσπο για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί κόντρα στην ΑΕΚ τον τίτλο: «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως βρισκόμαστε και πάλι σε έναν τελικό Κυπέλλου και είναι ιδιαίτερη η χαρά και για μένα, που μέσα σε δύο χρόνια θα διεκδικήσω και πάλι το τρόπαιο. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν απόλυτα τη δυνατότητα να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρυσι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να τον φέρουμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, για να ζήσουμε αντίστοιχες σκηνές με τις περυσινές».

Όσο για το αν θα είναι μία ευκαιρία για απαντήσεις, ο άσος του ΠΑΟΚ είπε: «Δεδομένα, ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον πετύχουμε μέσα στο γήπεδο. Μετά από όσα έχουν γίνει, όμως, στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Πιστεύω ότι ένας τίτλος είναι πάντα σημαντικός, όπως θα είναι σημαντικό να προσθέσουμε έναν ακόμη Κύπελλο στην τροπαιοθήκη του ΠΑΟΚ. 

Στον τελικό θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε και πάλι ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, παρά τα όσα έχουν γίνει στο πρωτάθλημα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..