Πιεμπονγκσάντ: «Είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά στοιχεία για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως»

Πιεμπονγκσάντ: «Είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά στοιχεία για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως»

Καταιγισμός εξελίξεων το βράδυ του Σαββάτου με το θέμα της «Pan Asia» στον Παναθηναϊκό, με την ανακοινώσεις και τοποθετήσεις από την πλευρά του Πάιρο Πιεμπονγκσάντ και του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τον λόγο που θέλει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό με το fund «Pan Asia» και μπορεί η συνέντευξη να έχει προηγηθεί των τελευταίων εξελίξεων, αλλά η κάθε τοποθέτηση για το κρίσιμο ζήτημα έχει το δικό της ενδιαφέρον.

«Καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία του κόσμου, ωστόσο θα μου επιτρέψετε να μην τους πω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή γιατί θέλω να είμαι τυπικός. Σήμερα που μιλάμε δεν έχω κανέναν θεσμικό ρόλο στην ομάδα και, όπως εγώ θέλω από τους εμπλεκόμενους να σέβονται το πρωτόκολλο, το ίδιο θα κάνω και εγώ», ανέφερε αρχικά ο Πιεμπονγκσάντ.

Στη συνέχεια ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας τόνισε: «Η προσφορά μας είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Δεν ζητάμε από τον κ. Αλαφούζο να πληρώσει όλα τα χρέη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να καλύψει μέρος αυτών και κυρίως δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως στο μέλλον. Έχουμε τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου, ωστόσο θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί και συνεχίζουμε να τα εξετάζουμε.

Οι συνεργάτες μου είναι πολύ θετικοί από την πρώτη στιγμή και εγώ πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που διαρκώς αναπτύσσεται και πάντα υπάρχουν νέες προοπτικές, όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού που είναι ένα πολύ δυνατό brand name».

Παράλληλα ο Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πιεμπονσγκσάντ ξεκαθάρισε πως: «Είμαστε όντως καλοί φίλοι με τον Πάιρο, αλλά δεν έχω καμία σχέση ή πρόθεση να επενδύσω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..