Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου με τον Πάιρο Πιεγκμπονσάντ για την ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου με τον Πάιρο Πιεγκμπονσάντ για την ΠΑΕ

Τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του κονσόρτσιουμ "Pan Asia" για την αγορά του Παναθηναϊκού, μέσω του συνεργάτη του μεγαλοατζέντη Πίνι Ζάχαβι, Πάιρο Πιεγκμπονσάντ! 

Χθες μάλιστα υπήρξε και συνάντηση του Ταϋλανδού επιχειρηματία Πιεγκμπονσάντ ο οποίος εκπροσωπεί το ξένο fund, με τον Γιάννη Αλαφούζο όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη "Live Sport". 

Το κονσόρτσιουμ έχει καταθέσει μία συγκεκριμένη προσφορά (13 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο, 7,5 εκατ. για το προπονητικό στο Κορωπί, χάρισμα 7 εκατ. από τη δέσμευση του τηλεοπτικού συμβολαίου +20 εκατ. επένδυση για τις ανάγκες τις ομάδες), η οποία ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνο τον μεγαλομέτοχο της "πράσινης" ΠΑΕ, ο οποίος όπως σημείωσε το SDNA από χθες, ζήτησε επιπλέον 13 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα ο "Mr ΣΚΑΪ" εμφανίζεται να τους είπε ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν τον ενδιαφέρει η πρότασή τους και σε εκείνο το σημείο ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Πάιρο Πιεγκμπονσάντ, καθώς ο Ταϋλανδός ήταν από την πλευρά του αρνητικός στην αξίωση του Αλαφούζου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..