Απίθανο Fair Play από 13χρονο, αστόχησε επίτηδες σε πέναλτι! (vid)

Απίθανο Fair Play από 13χρονο, αστόχησε επίτηδες σε πέναλτι! (vid)

Παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ποδοσφαιριστή που "βουτάει" για να κλέψει τον ιδρώτα των αντιπάλων του από έναν 13χρονο, ο οποίος έδειξε ότι το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο ευ αγωνίζεσθαι. Ο Νικολό ήταν το πρόσωπο του αγώνα ανάμεσα στην ASD La Pelota Aprilia και την Connevt Calcio a 5 στην Ιταλία σε, όταν κέρδισε ένα πέναλτι που θεώρησε ότι κακώς δόθηκε από τον διαιτητή και γι' αυτό αστόχησε επίτηδες. 

Η ομάδα του ανάρτησε το σχετικό βίντεο στο facebook, γράφοντας: 

«Καλημέρα σε όλους, ο Νικολό χθες ήταν πρωταγωνιστής μίας κίνησης που δεν πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα από ΚΑΝΕΝΑΝ, που κάνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα να μην έχει αξία μπροστά σε μία χειρονομία.

Ο διαιτητής μας είχε δώσει ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και εκείνος είχε πέσει θύμα της υποτιθέμενης παράβασης όμως όπως μπορείτε να δείτε στο video, πέταξε επίτηδες τη μπάλα άουτ θεωρώντας άδικη την απόφαση του διαιτητή, αν και μας ευνοούσε.

Ιδού: σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο εγωκεντρισμός, η αδιαφορία και η έλλειψη αξιών, ο Νικολό έστειλε ένα μήνυμα που πρέπει να φτάσει σε όλους μας, στις ανθρώπινες διαφορές σε σχέση με το να κερδίζεις ή να χάνεις ένα ματς. Η ομάδα μας, η Pelota, δουλεύει στο γήπεδο αλλά με σκοπό επίσης να βελτιώσει τα άτομα»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..