«Πλησιάζουμε στην αλήθεια»

«Πλησιάζουμε στην αλήθεια»

Σύμφωνα με το υπόμνημα, η Ένωση ζητά να ληφθεί υπόψιν το βίντεο του ΠΑΟΚ από τα αποδυτήρια με προϋπόθεση να κληθεί ο Κομίνης για να καταθέσει. Κάτι που μεταφράζεται από τους κύκλους του Δικεφάλου ως αγωνία και... φόβος.

Το παιχνίδι πάει σταδιακά στα μέτρα του ΠΑΟΚ, ο οποίος έδωσε το δικό του αγώνα στην Επιτροπή Εφέσεων προκειμένου να γίνει αποδεκτό το βίντεο από τα αποδυτήρια (σ.σ. κατατέθηκε αυτούσιο και ολόκληρο), με την ΑΕΚ δια στόματος της νομικής εκπροσώπου του να το αρνείται κατηγορηματικά και το μπαλάκι να πέφτει στον δικαστή Σκουτέρη, ο οποίος άφησε το θέμα ανοιχτό...

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ εξάλλου θεωρούν πως ο Κομίνης δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο και πως η θέση της ΑΕΚ είναι περισσότερο για τις εντυπώσεις, δεδομένου πως αντιλαμβάνονται ότι χάνουν έδαφος στη δικαστική "μάχη". Ενδεικτικό για τους Θεσσαλονικείς αποτελεί το γεγονός πως ακόμη και η λέξη «τρομοκρατία» έχει εξαφανιστεί από τα επιχειρήματά τους, μετά τη δημοσιότητα που είδε το βίντεο, όπως και η προσπάθεια να πείσουν ότι ο Κομίνης δεν σφύριξε, αμφισβητώντας τους λόγους.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς και την απάντηση που περιμένουν στον ΠΑΟΚ για το τι έκανε ο Ποντίκης με το σημαιάκι και την ενδοεπικοινωνία.

Ουσιαστικά, η ΑΕΚ προσπαθεί να ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ στην επιχειρηματολογία του, αφήνοντας στην άκρη τις αρχικές της θέσεις και τοποθετήσεις, ειδικά μετά τα όσα έγιναν στην Επιτροπή Εφέσεων και κυρίως το υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας. Τουλάχιστον αυτό "διαβάζουν" οι "ασπρόμαυροι", που συνυπολογίζουν και την... σπασμωδική κίνηση "επίθεσης" στην ΕΡΤ μετά την δημόσια τοποθέτηση του ΠΑΟΚ στην Αθλητική Κυριακή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..