Ρέτσος: «Θλιβερές σκηνές»

Ρέτσος: «Θλιβερές σκηνές»

Τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο κλήθηκε να σχολιάσει στη Γερμανία ο στόπερ της Λεβερκούζεν, Παναγιώτης Ρέτσος. Μιλώντας στην Bild, ο πρώην «ερυθρόλευκος» αμυντικός είπε αρχικά: «Αυτές οι σκηνές είναι θλιβερές για μένα. Η Ελλάδα είναι η χώρα μου και την αγαπώ. Δε θέλω να βλέπω τέτοια πράγματα στη χώρα μου».

Συνεχίζοντας, έκανε λόγο για δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό αλλά και τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Υπάρχουν τόσο πολλοί νέοι και καλοί παίκτες στην Ελλάδα. Και με αυτά τα περιστατικά δυστυχώς το ποδόσφαιρό μας δυσφημίζεται διεθνώς και η λίγκα αποκτά κακή φήμη. Έχω πολλούς φίλους που αγωνίζονται ακόμη στο ελληνικό πρωτάθλημα και λυπάμαι για αυτούς.

Το να διακόπτεται το πρωτάθλημα δεν είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσει ξανά και ποιες θα είναι οι ποινές. Μπορεί να είμαι μακριά τώρα, όμως και στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Ούτε αυτό είναι φυσιολογικό. Εγώ μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα: ελπίζω το πρωτάθλημα να συνεχιστεί σύντομα για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην πατρίδα μου».

Πέρα από τις δηλώσεις του στη Bild, ο Ρέτσος έκανε και μια σύντομη αναφορά για όσα συνέβησαν από το βράδυ της Κυριακής και μετά, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Λεβερκούζεν. Ανέφερε τα εξής: «Με λυπεί πολύ όλο αυτό που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, δεν θα ήθελα να μιλήσω περαιτέρω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..