«Πρωτοφανής παγκοσμίως ο διωγμός του Ολυμπιακού»

«Πρωτοφανής παγκοσμίως ο διωγμός του Ολυμπιακού»

Η ερυθρόλευκη εφημερίδα γράφει σήμερα πως είναι: «Πρωτοφανής παγκοσμίως ο διωγμός του Ολυμπιακού» με τον Μανώλη Γαβαθιώτη να εξηγεί πως οι σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη βάδιζαν και βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Κόκκαλη είναι τέτοια που πάντα βρίσκεται στην επιφάνεια χωρίς να κινδυνεύει οικονομικά, αλλά οι δραστηριότητες του αντιμάχονται την ομάδα του, τον Ολυμπιακό, δίνοντας παρασκηνιακή ισχύ στους εμφανείς εχθρούς του.

Το κείμενο συνεχίζεται γράφοντας: «Αυτή τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πολυμέτωπο και ολοκληρωτικό πόλεμο, που αντιμετωπίζει ανήλεη καταδίωξη, πραγματικό διωγμό από πολλαπλούς και πανίσχυρους εχθρούς, από κυβέρνηση και δικαιοσύνη έως θεσμικούς φορείς, γεγονός που ουδέποτε έχει αντιμετωπίσει ποδοσφαιρική ομάδα στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Σωκράτης Κόκκαλης επέλεξε την πλευρά των αντιπάλων.

Φυσικά οι δουλειές με την κυβέρνηση αυξάνονται και οι συμφωνίες που κλείνονται είναι ίσως οι περισσότερες από ποτέ. Ομως, αυτό που δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται ποτέ και με τίποτα, είναι ο Ολυμπιακός. Οχι η ΠΑΕ, αλλά η ιδέα, η θρησκεία, η λατρεία, το ιδανικό εκατομμυρίων φίλων του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, η εκτίμηση και ο σεβασμός τους».

«Δεν θέλει να το σταματήσει ο Σωκράτης Κόκκαλης»

Ο Κόκκαλης κατηγορείται από τον Μανώλη Γαβαθιώτη πως θα μπορούσε να τα είχε σταματήσει όλα αν ήθελε, αλλά δεν θέλει. Ετσι, η κυβέρνηση, το παρακράτος, οι θεσμοί, το παρασκήνιο είναι εχθροί του Ολυμπιακού και «φίλοι» του Σωκράτη.

«H φιλία του και η σχέση του με τον... εξυγιαντή Θωμά και οι συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ, έχουν δημιουργήσει πολλαπλά και αναπάντητα ερωτηματικά στον ερυθρόλευκο κόσμο» γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης και συνεχίζει: «Οι μάσκες πέφτουν: Δουλειές με τους ορκισμένους εχθρούς του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..