Για την επιστροφή στις νίκες η Εθνική Γυναικών

Για την επιστροφή στις νίκες η Εθνική Γυναικών

Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά δεν ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις της στο δεύτερο παράθυρο, καθώς ηττήθηκε από το Ισραήλ με 65-63 στο Τελ Αβίβ. Έτσι, η επιστροφή στις νίκες είναι... μονόδρομος για την «γαλανόλευκη», που υποδέχεται στο «Τ.Καμπούρης» της Χαλκίδας την Πορτογαλία (17:00, ΕΡΤ).

Μιλώντας για το παιχνίδι, η Στέλλα Καλτσίδου τόνισε: «Είμαστε έτοιμες και έχουμε δουλέψει αυτές τις ημέρες ό,τι χρειάζεται για τον αγώνα με την Πορτογαλία. Σημασία για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο, να βγάλουμε το πάθος που έχουμε συνηθίσει να παρουσιάζουμε και κάτι το οποίο μας έλειψε στο Ισραήλ και να πάρουμε φυσικά τη νίκη. Η ήττα του περασμένου Σαββάτου δεν πρόκειται να μας επηρεάσει και ο αγώνας με την Πορτογαλία είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Η συγκέντρωσή μας είναι αποκλειστικά στο ματς με την Πορτογαλία».

Η δωδεκάδα της Εθνικής αποτελείται από τις: Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Άρτεμις Σπανού, Άννα Σπυριδοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Όλγα Χατζηνικολάου, Τζάκι Γέμελος και Μαριέλλα Φασούλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..