Ερωτική Σελήνη 14-11-2017

Ερωτική Σελήνη 14-11-2017

Αν μιλάμε για μια μέρα που η Σελήνη κεντρίζει την λίμπιντο, εννοούμε την σημερινή. Αν ησύνοδος Αφροδίτης – Σελήνης είναι η πιο ερωτική όψη των ουράνιων σφαιρών, η σύνοδος Σελήνης – Άρη είναι η πιο παρορμητική. Και πόσο μάλλον, που σήμερα η Σελήνη και ο Άρης συνευρίσκονται σε αυτόν τον ουράνιο σφιχταγκαλιασμένο χορό στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων. Επίσης ο Ζυγόςσυμβαίνει να είναι και το ζώδιο πτώσης του Άρη, που πέφτει λιπόθυμος στην αγκαλιά της Σελήνης. Εδώ κολλάει το πολυφορεμένο «δεν περιγράφω άλλο»!

Ερωτοσκόπιο 14-11-2017Σχετικα5 άρθρα

Κάτω από αυτήν την ακραία ερωτική επιρροή  τα συναισθήματά σας εντείνουν την λίμπιντο και εσείς επιθυμείτε ενστικτωδώς την αλλαγή και την περιπέτεια . Θα ήταν συνετό να κρατήσετε την ψυχραιμίασας όμως, και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, αν είστε σε μια μόνιμη σχέση.

Εκτός του ερωτικού πεδίου, αυτή η έντονη και άκρως δυναμική σύνοδος φέρνει παράξενα αποτελέσματα. Η υπερβολική βιασύνη ή η έξαψη μπορεί να σας κάνει ευάλωτους σε ατυχήματα ή τραυματισμούς, αλλά η υγιής ανάληψη κινδύνων μπορεί απλώς να σας ζωντανέψει.

Αυτό το έντονο φαινόμενο μερικές φορές δείχνει έναν παθιασμένο καιρό στον έρωτα, ή μια νέα σχέση με έναν άνδρα. Αυτή είναι μια περίοδος που πιθανόν να αισθανθείτε ευερέθιστοι αν δεν έχετε κάτι τολμηρό, προκλητικό ή σωματικά έντονο να κάνετε.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε μια ευκαιρία, να πείτε τι αισθάνεστε ή να κάνετε κάτι συναρπαστικό έξω από την κανονική σας ρουτίνα . Η ανάληψη της ερωτικής πρωτοβουλίας είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλη τώρα. Είστε πιο γενναίοι και πιο αποφασιστικοί. Οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας είναι γρήγορες, η σeξουαλική σας όρεξη είναι αδηφάγα, και φυσικά αναλαμβάνετε το προβάδισμα. Η όψη αυτή ευνοεί τρελά τους Ζυγούς, τους Κριούς, τους καρκίνους και τους Αιγόκερους, αλλά κανείς από τον ζωδιακό δεν θα μείνει παραπονεμένος. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..