Διαμαντίδης: «Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι κάνουν συνεχώς υπερβάσεις»

Διαμαντίδης: «Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι κάνουν συνεχώς υπερβάσεις»

Ο «3D» μιλώντας στο «Pick 'n roll» του «Cosmote TV» ανέφερε για την ζωή του μακριά από τα παρκέ: «Μου λείπει το μπάσκετ. Όταν κάνεις κάτι για 17 χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, συν τα 3-4 χρόνια που προηγήθηκαν, δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να σταματήσεις. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αποδεχθείς. Αυτή είναι η ζωή για εμάς τους αθλητές. Για εμάς η δουλειά μας τελειώνει στα 37 μας και έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη ζωη στη συνέχεια» και συμπλήρωσε για το πόσο καλός μπαμπάς προσπαθεί να είναι:

Ανέβασε το κάρφωμα στο ΣΕΦ ο... Gabriel Airlines! (vid)Σχετικα5 άρθρα, 1 Web TV
2 ομάδες, 1 πρόσωπο

«Τα τελευταία χρόνια είχα κατασταλάξει, ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών μου, ότι το μπάσκετ είναι ένα πάρα πολύ ωραίο άθλημα, αλλά η πρώτη προτεραιότητα είναι να είμαι καλός μπαμπάς. Να είμαι δίπλα στα παιδιά, να τους δείχνω ποιο είναι το σωστό. Το μπάσκετ το βλέπω πλέον ως φίλαθλος».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ, λέγοντας για τον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Ολυμπιακό: «Η πίεση είναι λογικό να επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Τόσο η οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και η οικογένεια των αδελφών Αγγελόπουλων κάνουν συνεχώς υπερβάσεις. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει συνεχόμενες παρουσίες σε Final-Four, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει καλές πορείες. Οι δύο ομάδες είναι πλέον παραδοσιακές δυνάμεις. Παρά την κρίση εξακολουθούν και βρίσκονται εκεί. Είναι δυνατοί και θα πάνε καλύτερα στο μέλλον».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..