Λάζαρος: «Ξεχνάμε την Μίλαν και κοιτάμε τον Ατρόμητο»

Λάζαρος: «Ξεχνάμε την Μίλαν και κοιτάμε τον Ατρόμητο»

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής άσος της ΑΕΚ στην εφημερίδα «Real News»: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αν και η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα οι ελπίδες μας για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αυξάνονται. Μένουν τρεις αγώνες, στους οποίος θα κριθούν τα πάντα. Από την πλευρά μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα με όλους, έτσι θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε. 

Χριστοδουλόπουλος: «Περίμενα καλύτερη τη Μίλαν»Σχετικα5 άρθρα, 1 Web TV
1 ομάδα, 1 πρόσωπο

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, αυτό που ήδη μας απασχολεί δεν είναι το ερχόμενο ματς με την Μίλαν ή αυτά που απομένουν στον όμιλο, αλλά η αποστολή που μας περιμένει με τον Ατρόμητο. Αφοσιωνόμαστε στο παιχνίδι αυτό το οποίο θα επιχειρήσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες μετά από δύο αποτελέσματα που προηγήθηκαν και τα οποία μας έριξαν από την 1η θέση. Προχωράμε βήμα-βήμα και θα αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα τη στιγμή που πρέπει δίχως να προτρέχουμε».

Γι΄ αυτό που έδωσε στην ΑΕΚ το αποτέλεσμα στο Μιλάνο: «Τηρήσαμε ακριβώς τις εντολές και το πλάνο του προπονητή, κλείσαμε τους χώρους στον αντίπαλο και είχαμε σωστή ανάπτυξη και αλληλοκάλυψη. Θα μπορούσαμε ακόμη και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ουσία είναι ότι πιάσαμε καλή απόδοση σε μία έδρα που μπορεί να δυσκολέψει οποιαδήποτε ομάδα και αυτό μας ικανοποιεί».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..