Σερελής: «Οδυνηρή η ήττα έτσι όπως ήρθε, κεφάλαιο ο Γιαννάκης»

Σερελής: «Οδυνηρή η ήττα έτσι όπως ήρθε, κεφάλαιο ο Γιαννάκης»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού:

Σερέλης: «Χάσαμε από την τραγική άμυνά μας»Σχετικα5 άρθρα
1 ομάδα, 1 πρόσωπο

Αρχικά έκανε αναφορά στον Παναγιώτη Γιαννάκη: "Θέλω να μιλήσω καταρχήν για τον κόουτς Γιαννάκη, αλλά όχι μόνο για τον κόουτς, για τον Παναγιώτη Γιαννάκη σαν προσωπικότητα. Είμαστε μια γενιά που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τη δική του γενιά. Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή και για το Λαύριο και για μένα και για όλους μας να μπορέσουμε να φέρουμε έστω και ως αντιπάλους ανθρώπους σαν τον κόουτς”.

Για για τον αγώνα τόνισε: “Είναι μια οδυνηρή ήττα όχι γιατί χάσαμε από τον Άρη, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε. Κερδίζαμε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Στα τελευταία πέντε λεπτά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Όντως ο Άρης χαμήλωσε το σχήμα, έπρεπε να ακουμπήσουμε τη μπάλα πιο πολύ χαμηλά. Δεν τα καταφέραμε. Κομβικό σημείο είναι ότι δεν κρατήθηκε για πιο μεγάλο διάστημα η διαφορά 15 πόντων και η ομάδα μου αγχώθηκε. Άλλο ένα κομβικό σημείο είναι το τρίποντο του Βον και πήγε η διαφορά στους 7 πόντους και φάνηκε σα να ήμασταν ισοπαλία”.

Κατέληξε: “Τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί ενώ ήξερα ότι έχω δύο τάιμ άουτ, θεώρησα ότι ο Άρης θα έκανε κατευθείαν φάουλ και ήθελα να το κρατήσω για πιο μετά, γιατί τα 27-28’’ είναι πολύς χρόνος. Ήμασταν άτυχοι στη τελευταία φάση, έγινε καλή προσπάθεια από τα παιδιά και θα μπορούσαμε έστω και στα 1,7’’ να πάρουμε τη νίκη. Δεν είχαμε τη τύχη με το μέρος μας, αλλά αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε και φέτος θα είναι μια αρκετά θετική χρονιά για μας και στο τέλος θα χαμογελάμε και πάλι”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..