Άντρες και Ζώδια: Ποια είναι η γυναίκα των ονείρων τους;

Άντρες και Ζώδια: Ποια είναι η γυναίκα των ονείρων τους;

Ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι του έρωτα; Και ποια είναι η γυναίκα των ονείρων τους; Έχει να κάνει με το ζώδιό του…

Τι ζητάει κάθε ζώδιο για να είναι ευτυχισμένο;Σχετικα5 άρθρα

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που εξιτάρει ή χαλάει την ψυχολογία μας. Όσο επίπονες καταστάσεις κι αν έχουμε περάσει, πάντα υποκύπτουμε σε μια νέα πρόκληση, ρισκάρουμε κι όπου μας βγάλει. Πάντα θα αναζητάμε το άλλο μας μισό, το λιμάνι μας, τον άνθρωπο που θα μας ξεκουράζει και θα μας χαλαρώνει. Εξάλλου, πάντα σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Το παν είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να παίζουμε τίμια.

Οι άντρες έχουν ένα συγκεκριμένο μοντέλο γυναίκας στο μυαλό τους που ψάχνουν. Ο τύπος γυναίκας που αναζητούν είναι συνήθως της μάνας τους, αφού αυτή είναι και η πρώτη γυναίκα της ζωής τους, ή το αντίθετο, αν η σχέση τους μαζί της είναι προβληματική.

Ας δούμε λοιπόν πως παίζουν οι άντρες και ποια γυναίκα ποθούν!

ΚΡΙΟΣ
Είναι ο άντρας ο κυρίαρχος, ο εγωιστής αλλά και αυτός που ρισκάρει. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να ζει τις εμπειρίες στο μέγιστο. Χρησιμοποιεί κάθε τρόπο, έντιμο ή μη για να πετύχει το στόχο του. Η σχέση μαζί του τελειώνει όταν εκείνος το αποφασίσει. Βαριέται και καταθέτει εύκολα τα όπλα.
Του αρέσουν οι δυναμικές, σέξι γυναίκες, αυτές που παίζουν δυνατά. Θέλει να καμαρώνει για τη γυναίκα που κυκλοφορεί αλλά θέλει επίσης και αυτή να τον επιβεβαιώνει. Δεν φτάνει μόνο να είναι επιτυχημένη αλλά να είναι καυτή και στο κρεβάτι, έτοιμη για όλα, να είναι εμφανίσιμη και να προσέχει τον εαυτό της.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι ο άντρας που παίζει τίμια, ο ειλικρινής, αυτός που δεν θα σου τάξει πράγματα ούτε θα πει μεγάλα λόγια. Προχωράει αργά και δεν εκφράζεται άμεσα συναισθηματικά. Αν κάτι δεν του αρέσει, φέρεται απαξιωτικά, δεν αναλαμβάνει ευθύνες και δεν δίνει για τίποτα εξηγήσεις. Αν δεν τα βρίσκει με το ταίρι του, μπορεί και να αδιαφορήσει.
Του αρέσουν οι ήρεμες, δυναμικές γυναίκες, οι ανεξάρτητες, αυτές που δίνουν πράγματα σε κάθε επίπεδο χωρίς να ζητάνε υπερβολές. Αυτές που ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται. Θέλει να έχει ένα γερό στήριγμα στο σπίτι του για να ασχολείται εκείνος ξέγνοιαστα με τη δουλειά και φυσικά τα οικονομικά. Αναζητά μια γυναίκα που να είναι τρυφερή, να έχει τρόπους και φυσικά να είναι καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτός ο άντρας είναι περιπετειώδης, δεν έχει σταθερές. Δεν έχει όρια, τον ενδιαφέρει να ικανοποιεί τις επιθυμίες του ακόμα και αν δεν υπάρχει λογική στα ζητούμενά του. Δημιουργεί μια δική του πραγματικότητα και δεν τον νοιάζει αν παραβιάζει όρους και κανόνες. Μπερδεύει και παρασύρει άνετα χάρις στο επικοινωνιακό του ταλέντο.
Αναζητά μια γυναίκα έξυπνη, με χιούμορ και κοινωνικότητα. Να είναι δραστήρια, να αγαπά τα ταξίδια και τις εξόδους. Να είναι ανοιχτή σε προκλήσεις και περιπέτειες, επικοινωνιακή, ανοιχτόμυαλη, προοδευτική, να θέλει να πειραματίζεται σε κάθε τομέα. Μια γυναίκα μαγευτική και κυρίως καθόλου ζηλιάρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτός ο άντρας είναι παραπονιάρης, χαϊδεύεται. Έχει την εντύπωση ότι αυτός είναι πάντα ο σωστός, δεν ακούει και δεν παραδέχεται εύκολα τα λάθη του. Όμως ταυτόχρονα είναι και πολεμιστής, διεκδικεί με κάθε τρόπο και μέσο τον έρωτά του και δεν εγκαταλείπει εύκολα. Ξέρει να κάνει υπερβάσεις και είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός.
Αναζητά μια γυναίκα ρομαντική, εξίσου συναισθηματική, τρυφερή, μια γυναίκα που να στηρίζεται πάνω της και να είναι καλή μάνα και νοικοκυρά. Θέλει να περνά όμορφες στιγμές μαζί της για μια ζωή, να είναι το λιμάνι του. Να ξέρει να δημιουργεί ωραία σκηνικά και να χαλαρώνει μαζί της αγκαλιά. Είναι βασικό για εκείνον το σπίτι του, η βάση του να είναι όμορφα διακοσμημένο και λειτουργικό.

ΛΕΩΝ
Αυτόςο άντρας είναι του πάθους, γνωρίζει καλά το παιχνίδι του έρωτα. Ξέρεινα σέβεται το ταίρι του αλλά ακόμα και αν νιώθει πως το χάνει, είναιπολύ περήφανος και εγωιστής και θα κοιτάξει να προστατέψει πάνω από όλατον εαυτό του. Ξέρει να δίνει μάχες και να κρατά τον έρωτα ζωντανό αρκείαυτό να είναι αμοιβαίο. Είναι μεγαλοπρεπής από την αρχή ως το τέλος.
Αναζητάμια γυναίκα που θα την καμαρώνει εκείνος και όλοι οι άλλοι. Είναιγενναιόδωρος και αγαπά τις εκπλήξεις. Θέλει να τον θαυμάζουν και να τονεπιβεβαιώνουν συνεχώς. Θέλει να ακούν το πρόβλημά του, να τονπαρηγορούν, να τον συμβουλεύουν με τακτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτόςο άντρας είναι χαμηλών τόνων, των πρέπει και των καθωσπρέπει. Αν δενπαίρνει αυτό που θέλει όταν το θέλει, πάντα θα υπάρχει κάτι άλλο να τονπεριμένει. Δεν παραδέχεται εύκολα τα λάθη του και δεν αναλαμβάνει τηνευθύνη μιας σχέσης. Και επειδή είναι της υπηρεσίας και της προσφοράς,κάνει τα πάντα μέσα στη σχέση έτσι ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Ηγυναίκα που ψάχνει πρέπει να είναι καλή νοικοκυρά, της τάξης και τηςοργάνωσης σε κάθε τομέα. μια γυναίκα που θα ανταποκρίνεται επαρκώς σεκάθε δραστηριότητα. Δεν αντέχει το χάος και τα παραμύθια, θέλει να τηνεμπιστεύεται τυφλά. Μπορεί να μην εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά του,είναι βέβαιο όμως πως τα δείχνει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Είναιο άντρας ο ευγενικός, ο κοινωνικός. Αυτός που υπομένει και αντέχει ταπάντα προκειμένου να μην χαλάει τις ισορροπίες και να ωφελείται όσο τοδυνατόν περισσότερο. Εγκαταλείπει μια σχέση όταν έχει εξαντλήσει όλα ταπεριθώρια και έχει βρει κάτι άλλο. Τότε γίνεται αγνώριστος, κάτιδιαφορετικό από αυτό που γνώριζες μέχρι χθες.
Του αρέσει η γυναίκα ναείναι ελκυστική, κοινωνική, να προσέχει τον εαυτό της. Δεν αντέχει τηνγκρίνια και τους καβγάδες, θέλει μια ισορροπημένη σχέση. Μια γυναίκα μεχιούμορ, έξυπνη, φίλη-σύντροφο, κυρίως ήρεμη και καθόλου υπερβολική.Θέλει ενθάρρυνση, καλές κουβέντες και τρυφερότητα που θα γλυκαίνει τηνψυχή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτόςο άντρας είναι παθιάρης και δύσκολος στο ξεκίνημα μιας σχέσης. Πολλέςφορές δεν σέβεται τους κανόνες και το ταίρι του, όμως δίνει και πολλέςευκαιρίες. Ξέρει να δίνει μάχες για να κατακτήσει το αντικείμενο τουπόθου του και να υπερασπίζεται τον έρωτά του αλλά πάντα φοβάται τηναπώλεια. Πάρε τα μέτρα σου ειδικότερα αν είναι καχύποπτος καιμυστικοπαθής. Κάνει τα πάντα για να μην απομυθοποιηθεί.
Του αρέσει ηγυναίκα-θηλυκό, η δυναμική και ανεξάρτητη, αυτή που ξέρει να κρατά τηθέση της, χωρίς πολλά-πολλά. Έλκεται από την σέξι, την ωραία αλλάταυτόχρονα και σεμνή, τη σοβαρή αλλά ταυτόχρονα και εκρηκτική στοκρεβάτι. Να είναι γοητευτική, με χιούμορ αλλά να μην τον κάνει ναζηλεύει κιόλας. Θέλει να την εμπιστεύεται, να είναι διακριτική καιαφοσιωμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτόςο άντρας είναι χαρούμενος και αισιόδοξος και λειτουργεί με βάση τιςδικές του ανάγκες. Είναι ειλικρινής, μιλάει από την αρχή ξεκάθαρασχετικά με αυτά που μπορεί να δώσει στη σχέση. Είναι ελεύθερος καιανεξάρτητος και δεν αναλαμβάνει εύκολα ευθύνες. Δεν αντέχει κάθε τιψυχοφθόρο, εξαφανίζεται.
Ψάχνει μια γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα,θετική και αισιόδοξη, καλοσυνάτη και χαρούμενη. Μια γυναίκα που δεν θαγκρινιάζει ούτε θα ζηλεύει, που θα του αφήνει ανοιχτές πόρτες για ναφεύγει σε νέους ορίζοντες και περιπέτειες. Δύσκολο αυτό ε; Όμως μόνοτότε αυτός είναι ευτυχισμένος και ανταποδίδει τα ανάλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναιο άντρας ο σκληρός, που δύσκολα καταλαβαίνει τα συναισθήματα του άλλου.Όμως είναι δίκαιος όταν πρέπει. Θέλει να επιβάλλεται, να είναι οκυρίαρχος της σχέσης. Όμως είναι γενναιόδωρος και προστατευτικός, είναι οάντρας που μπορείς να στηριχτείς πάνω του στις δύσκολες στιγμές σουαρκεί να τον ακούς και να τον υπακούς.
Αναζητά μια γυναίκα πετυχημένηκαι δυναμική, δραστήρια, με χιούμορ, κομψή, έξυπνη, αποφασιστική. Μιαγυναίκα που να εμπιστεύεται και να μην τον εκθέτει, να τον εκτιμά και νατου συμπαραστέκεται στον επαγγελματικό του αγώνα, να του αφήνει χρόνογια να δουλεύει ατελείωτα, να είναι σοβαρή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναιο άντρας ο ειλικρινής, αυτός που ξέρει να συμπονά και να βάζει τουςάλλους πάνω από τον εαυτό του. Ξέρει να βάζει τα πράγματα στη θέση τουςακόμα και αν χρειαστεί να γίνει πολύ σκληρός και να πει λόγια που πονάνεμεν, είναι όμως αληθινά. Αυτό βέβαια δημιουργεί εντάσεις σε μια σχέση.Ξέρει να διεκδικεί το δίκιο του και να παίρνει αποστάσεις όταν κρίνεταιαπαραίτητο. Πολλές φορές χαρακτηρίζεται κυνικός, απαθής ή καιαπαξιωτικός.
Αναζητά μια γυναίκα να είναι πάνω από όλα φίλη, να ξέρεινα κατανοεί, να σέβεται, να αγωνίζεται, να προσφέρει. Μια γυναίκα πουνα ξέρει να υποχωρεί όταν πρέπει. Να είναι γοητευτική και να τονεμπνέει, δυναμική και ανοιχτόμυαλη, χωρίς δήθεν και προκαταλήψεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναιο άντρας ο συναισθηματικός, ο ρομαντικός, που δίνει τα πάντα για νακρατήσει μια σχέση. Βέβαια, πολλές φορές είναι χειριστικός καιλειτουργεί επικίνδυνα και ύπουλα. Είναι δύσκολο να επενδύσεις γρήγοραπάνω του. Περίμενε να ανακαλύψεις τις προθέσεις του και τα σκοτεινάκομμάτια του εαυτού του.
Ψάχνει μια γυναίκα δυναμική αλλά καιγατούλα, μια γυναίκα να τον εμψυχώνει, να τον ενθαρρύνει και να κάνει ταπάντα γι’ αυτόν, να ασχολείται πολύ μαζί του, να του μιλάει όμορφα καιτρυφερά και να δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Όμως δεν θέλει να τουκάτσεις και στο σβέρκο γιατί έχει και κυκλοθυμικές συμπεριφορές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..