Δώνης: «Μόνο κέρδος από τον αγώνα με τη Ρεάλ»

Δώνης: «Μόνο κέρδος από τον αγώνα με τη Ρεάλ»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ: 

Λύγισε στην Μαδρίτη ο ΑΠΟΕΛ, σούπερ Τότεναμ! (vids)Σχετικα5 άρθρα
2 ομάδες, 1 πρόσωπο

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ξέραμε το βαθμό δυσκολίας από την αρχή. Είναι μια σημαντική εμπειρία για όλους στην ομάδα. Έχουμε μόνο να κερδίσουμε από αυτό. Όταν είναι κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι δύσκολο για τα παιδιά, κάποια από αυτά είναι πρώτη σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να σε δυναμώσουν και να σε κάνουν καλύτερη ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι, όπως το περίμενα. Είχαμε οργάνωση και κλείσαμε τους χώρους. Θεωρώ ότι δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο  προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Από τα νέα παιδιά θα περιμέναμε περισσότερα πράγματα, ειδικά στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Θεωρώ ότι ο Σαλάι, ο Βούρος, ο Ζαχίντ και ο Φαρίας μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα. Υπήρχε μεγάλος κίνδυνος. Δεχθήκαμε ένα πέναλτι που δεν ήταν και έγινε το 2-0 και ήταν πιο δύσκολο για μας». 

Για τη συνέχεια…  

«Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα γίνουμε πιο δυνατοί. Μπορεί να κουραστούν οι παίκτες, αλλά θα γίνουν καλύτεροι και θα γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα. Δεν έχουμε μεγάλες βλέψεις, όμως θα διεκδικούμε τα παιχνίδια. Ειδικά στην έδρα μας θα τα παλεύουμε».

Για τη δυναμική στην Ευρώπη…

«Το κερδίζει η ομάδα με την ιστορία της. Όλα αυτά δημιουργούν ένα DNA. Οι αθλητές που έρχονται το γνωρίζουν. Θέλεις ή δεν θέλεις επηρεάζεσαι από αυτό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..