Αρχισαν οι επαφές για την «Παναθηναϊκή Πολιτεία» στο ΟΑΚΑ

Αρχισαν οι επαφές για την «Παναθηναϊκή Πολιτεία» στο ΟΑΚΑ

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ της ενοποίησης των τμημάτων του Παναθηναϊκού μέσω του «PAO Foundation».

Ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου για να κλειδώσει το «deal»!Σχετικα5 άρθρα, 1 Web TV
1 ομάδα

Πέραν του μείζονος ζητήματος που σχετίζεται με την ΠΑΕ και την κάλυψη των χρεών που υφίστανται, για την οριστικοποίηση της οποίας έχει ήδη φιξαριστεί συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο στις αρχές της εβδομάδας, όπως αποκάλυψε το SDNA, ένα δεύτερο σημαντικό θέμα αφορά στην κοινή στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ζήτημα προχωράει παράλληλα με την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ και αφορά το σχέδιο για τη δημιουργία «Παναθηναϊκής Πολιτείας» στο ΟΑΚΑ.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι την περασμένη εβδομάδα υπήρξε συνάντηση της πλευράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ οπότε και τέθηκε επί τάπητος το πλάνο για συστέγαση του συνόλου του Παναθηναϊκού στην περιοχή, σε πολύ καλό κλίμα.

Το πλάνο περιλαμβάνει την επινοικίαση για 49 χρόνια (πέραν του κλειστού του μπάσκετ και) της ευρύτερης περιοχής των αθλητικών εγκαταστάσεων για τη δημιουργία ενιαίου αθλητικού κέντρου όλων ή των περισσότερων τμημάτων του συλλόγου, που θα λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα και εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει μουσεία, εστιατόρια, ακόμα και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. 

Η αφορμή για τη συνάντηση αυτή ήταν κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας για το κλειστό του μπάσκετ, ενώ αξίζει να επισημανθεί η παράμετρος που αναφέρει ότι το ΟΑΚΑ βάζει «μέσα» την πολιτεία (από οικονομικής πλευράς) καθώς επίσης και ότι η τελευταία δείχνει θετικά διακείμενη σε πρώτη φάση με το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..