Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 13-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 13-9-2017

Κριός

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-9-2017Σχετικα5 άρθρα

Σήμερα έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία στο φλερτ. Εκπέμπετε ιδιαίτερη γοητεία και σιγουριά. Να ξέρετε όμως, πως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για μεγαλύτερες κινήσεις.

Ταύρος

Μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις, χωρίς όμως να έχουν πραγματική ανταπόκριση σήμερα. Είναι πιο σημαντικό το να καθίσετε και να υπολογίσετε τις κινήσεις του επόμενου διαστήματος.

Δίδυμοι

Είστε σε θέση να ανιχνεύσετε τον τρόπο με τον οποίον σήμερα μπορούν να διαμορφωθούν ορισμένες ισορροπίες. Αυτό θα έρχεται όμως σε αντίθεση με το γενικότερο κλίμα.

Καρκίνος

Δεν είναι και η κατάλληλη ώρα για ορισμένα αισθηματικά σας σχέδια . Είναι πολύ προτιμότερο να κάνετε ένα μικρό διάλλειμα, διότι η όποια απόφαση θα είναι βεβιασμένη σήμερα.

Λέων

Αγχώνεστε κατά την προσπάθεια της λογικής προσέγγισης μία συναισθηματικής κατάστασης. Στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να ξεμπερδέψετε το συναίσθημα και τη λογική.

Παρθένος

Η ευκολία σας στο να αντιληφθείτε το ότι η ημέρα έχει αρκετές δυσκολίες σήμερα, στον αισθηματικό τομέα, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε παγίδες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Ζυγός

Είναι μία στιγμή κατά την οποία τα πράγματα μπερδεύονται. Ορισμένα μπερδεμένα μηνύματα είναι πιθανόν να λαμβάνετε από το πρόσωπο που σας αφορά. Μην κάνετε κάποια ιδιαίτερη κίνηση.

Σκορπιός

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας σήμερα, διότι βρίσκεστε σε θέση να κάνετε πολλά πράγματα. Αν επιλέξετε να δείτε την ημέρα με χαλαρό μάτι, θα έχετε μεγάλη επιτυχία στο φλερτ.

Τοξότης

Προσπαθείτε να παρέχετε ασφάλεια στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτός ο ιδιαίτερος και όντως ανιδιοτελής σας στόχος θα αποδειχθεί δύσκολο σήμερα να γίνει δεκτός, κατά τρόπο περίεργο.

Αιγόκερως

Είναι δύσκολο να καταφέρετε ορισμένους στόχους σας στο αισθηματικό επίπεδο, σήμερα. Σε αυτό δεν ευθύνεστε εσείς, αλλά ένα πραγματικά πολύ αρνητικό κλίμα της ημέρας.

Υδροχόος

Είναι αλήθεια πως ο δυναμισμός που υπάρχει μέσα σας μπορεί να επενδυθεί άριστα στην ερωτική σαςζωή . Η συγκεκριμένη όμως στιγμή απαιτεί απλούστερες προσεγγίσεις.

Ιχθείς

Μην παίρνετε ορισμένες καταστάσεις τόσο πολύ στα σοβαρά. Να γνωρίζετε πως σε αυτή τη φάση τίποτα δεν είναι και τόσο εύκολο στον αισθηματικό τομέα,μην κατηγορείτε όμως τον εαυτό σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..