Αστρολογικό Δελτίο 13-8-2017

Αστρολογικό Δελτίο 13-8-2017

Αν έχετε κάνει το ταμείο σας και βρίσκετε ότι έχετε κάνει σωστά όλα σας τα καθήκοντα, έρχονται ανταμοιβές. Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη είναι θετική όψη, αλλά όχι για όλους. Ας μην ξεχνάμε ότι τρίγωνη είναι και η λεπίδα η πιο αιχμηρή… Κατά τα λοιπά, τοενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από την Σελήνη .

Ερωτική Σελήνη 12-8-2017Σχετικα5 άρθρα

Η Σελήνη τελειώνει τη διέλευσή στην χώρα του Κριού στις 6:41 πμ όταν μπαίνει στον Ταύρο. Έναφεγγάρι από το γήινο ζώδιο του Ταύρου είναι σταθερό και επικεντρώνεται στην πρακτική πλευρά της ζωής, και με τον Ήλιο και τον Κρόνο να επιτείνουν αυτήν την διάθεση  σχηματίζοντας ένα τρίγωνο, είμαστε σε εξαιρετικά καλή κατάσταση για παραγωγικότητα, γείωση και κοινή λογική. Αισθανόμαστε σταθεροί κάτω από αυτή την επιρροή, καθιστώντας την ημέρα μια καλή στιγμή να ακουμπήσουμε ή να καταγράψουμε τις περιοχές της ζωής όπου έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις .

Είμαστε περισσότερο σε θέση να συντονίσουμε τις περισπασμούς και να επικεντρωθούμε σε ό, τι έχει σημασία, αν και μπορούμε επίσης να είμαστε κοντά σε κινδύνους αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα τώρα και αισθανόμαστε ισχυρότεροι γι 'αυτήν και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι όταν εκπληρώνουμε τις ευθύνες μας. Είναι εύκολο να αγαπήσετε μια συγκεκριμένη εργασία και να προχωρήσετε. Η παραγωγικότητα μπορεί να είναι αργή, αλλά είναι σταθερή.

Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος υποτιμήσεως των καλών συμβουλών ή δοκιμασμένων και αληθινών μεθόδων, θέλουμε να κάνουμε κάτι καινούριο, αν και με τον Ερμή ανάδρομο μπορούμε να αποφύγουμε μια πλήρη δέσμευση.

Η Σελήνη είναι Κενή Πορείας από τις 4:02 π.μ., με την τελευταία όψη της Σελήνης πριν αλλάξει ζώδια(μια σύνοδο με τον Ουρανό), να μας προτρέπει να ασχοληθούμε με κάτι εντελώς πρωτοποριακό έως ότου η Σελήνη εισέλθει στον Ταύρο στις 6:41 πμ.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι δοκιμάζετε την ευεργεσία του Δία. Οι Κριοί  πιθανόν να χρειάζεστε κάτι νέο στον έρωτα. Οι Ζυγοί είστε έτοιμοι να πάρετε μεγάλες αποφάσεις στηνοικογένειά σας. Οι Καρκίνοι είστε προσανατολισμένοι σε θέματα που αφορούν την εργασία – μην έχετε νεύρα όμως. Οι Αιγόκεροι έχετε να λύσετε θέματα υγείας που επείγουν. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς με τον ανάδρομο Ερμή είστε υποχρεωμένοι να κάνετε κράτει τις μηχανές. Οι Δίδυμοι θα πρέπει να ασχοληθείτε ενεργά με κάποια παλιά σας χρέη . Οι Τοξότες προσέξτε, δεν κινείστε καλά όσον αφορά την εργασιακή συνέπεια. Οι Παρθένοι μιλάτε πολύ περισσότερο από όσο θα ήταν ωφέλιμο και χρήσιμο. Οι Ιχθείς είστε έτοιμοι για μια αλλαγή σε όλους τους τομείς και κυρίως στην κατοικία σας.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί υποδέχεστε την Σελήνη και είστε πολύ συναισθηματικοί. Οι Υδροχόοι πρέπει όμως να παραμείνετε συνεπείς στην εργασιακή σφαίρα . Οι Λέοντες ευνοείστε από τον Ήλιο και έχετε πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Οι Ταύροι ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε κινήσεις για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην οικογένειά σας. Οι Σκορπιοί έχετε πολύ μεγάλο φόρτο εργασίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..