Στήριξη στους θεωρητικά ισχυρούς

Στήριξη στους θεωρητικά ισχυρούς

Στο πρώτο χρονικά ματς το Ιράκ τίθεται ενάντια στην Κίνα, η οποία ούτε που θέλει να σκέφτεται τυχόν αποκλεισμό.

«Λαβράκια» στα… θολά νερά της πρεμιέραςΣχετικα5 άρθρα

Οι τυπικά γηπεδούχοι στηρίζονται αποκλειστικά στον Κέβιν Γκαλογουέι, ο οποίος κάνει κυριολεκτικά τα πάντα πάνω στο παρκέ. Φυσικά οι Κινέζοι θα είναι έτοιμοι γι' αυτόν, καθώς διαθέτουν παίκτες αναλώσιμους, για να κουράσουν τον πολιτογραφημένο Ιρακινό. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια, γι' αυτό και δεν προσφέρεται χάντικαπ υπέρ του Ιράκ.

Η επιλογή μας θα είναι το μεγάλο σκορ, αφού το line των 148,5 πόντων δεν είναι υψηλό και έχει απόδοση 1,80 στην betshop.gr.

To Κατάρ μόνο και μόνο που έχει φτάσει σ' αυτό το σημείο είναι ήδη επιτυχημένο. Αντίθετα οι Φιλιππίνες έχουν σαν στόχο να προκριθούν τουλάχιστον στην οχτάδα, αν και κρυφός πόθος τους είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου. Η συγκεκριμένη μονομαχία, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, καθώς τα δύο σύνολα δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους.

Το line των 160,5 πόντων δεν μας φοβίζει, άρα θα στοιχηματίσουμε υπέρ του over, που προσφέρεται 1,80 στην betshop.gr.

Συρία και Ινδία είναι ίσως το πιο αμφίρροπο ζευγάρι αυτής της φάσης, καθώς από το πουθενά μία εκ των δύο, θα πάρει το εισιτήριο για τους οχτώ του Asian Cup. To σύνολο του Φίλιπ Τζον Γουέμπερ έδειξε καλά στοιχεία αμυντικά κυρίως, όμως στην επίθεση τα περιμένει όλα από τον Γκιλ. Η Συρία από τη μεριά της στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο ένστικτο των παικτών της, αδιαφορώντας πλήρως για τα μετόπισθεν. Έχουμε διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους και το πιο σημαντικό είναι ποιος θα την επιβάλλει στο παρκέ.

Είναι επιλογή το under των 143,5 πόντων, που δίνεται 1,85 στην betshop.gr, ενώ και ο άσος με χάντικαπ 8,5 πόντων μπορεί κάλλιστα να επαληθευτεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..