Πληρώνουν... χρυσάφι την «ασφάλεια» του τελικού του Κυπέλλου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Πληρώνουν... χρυσάφι την «ασφάλεια» του τελικού του Κυπέλλου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο τελικός του Βόλου στιγματίστηκε από τα πολύ σοβαρά επεισόδια των χούλιγκαν των δύο ομάδων, παρ' όλα αυτά εταιρία σεκιούριτι όχι μόνο είχε αναλάβει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα -που μόνο τέτοια δεν ήταν- αλλά ζητάει και να... χρυσοπληρωθεί. 

Καραγεωργίου: «Πάνω από 15 γκολ ο Μακ, χωρίς φιλοδοξίες για πρωτάθλημα η ΑΕΚ»Σχετικα5 άρθρα
2 ομάδες

​Συγκεκριμένα οι δύο φιναλίστ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ καλούνται να πληρώσουν 66.200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για τους σεκιούριτι που εργάστηκαν στο παιχνίδι της 6ης Μαΐου, όπως αναφέρει το "Documento". Πριν λίγες ημέρες μάλιστα στέλεχος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ κι έγινε έξω φρενών όταν του ανέλυσαν το κόστος της ασφάλειας του τελικού. 

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που εστάλη στην Ομοσπονδία από την εταιρία σεκιούριτι: Χρησιμοποιήθηκαν 293 φύλακες που προσήλθαν με λεωφορείο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το κόστος για τον καθένα ήταν 140 ευρώ (συνολικά 41.029 ευρώ). 

Επίσης την ημέρα του τελικού απασχολήθηκαν 48 παρκαδόροι, που επίσης κοστολογούνται 140 ευρώ έκαστος (συνολικά 6,720 ευρώ). Από εκεί και πέρα ο υπεύθυνος επικοινωνίας και συντονισμού που κοστολογείται στις 10.000 ευρώ (μαζί με έξοδα μετακίνησης τρεις φορές για Βόλο-Αθήνα), ενώ για εκπαιδευόμενο συνοδό ασφαλείας διατέθηκαν 1.700 ευρώ. Τέλος οι στατικές φυλάξεις ξεκίνησαν τρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού κι ολοκληρώθηκαν την ημέρα του αγώνα. Φυλάσσονταν διάφορα σημεία του γηπέδου και κόστισαν 777 ώρες Χ 8,7 ευρώ= 6,760 ευρώ. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ενώ οι σεκιούριτι του τελικού κόστισαν 140 ευρώ ο καθένας, οι ΠΑΕ στα ντέρμπι πληρώνουν 45 ευρώ το άτομο, όταν μάλιστα συνεργάζονται με τους καλύτερους άντρες ιδιωτικής ασφάλειας. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..