Αλλάζουν τα συμβόλαια Μπόκα-ΠΑΟ για τον Τσάβες που δεν είπε ακόμα το "ναι"

Αλλάζουν τα συμβόλαια Μπόκα-ΠΑΟ για τον Τσάβες που δεν είπε ακόμα το "ναι"

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και έφτασε σε συμφωνία με τη Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Αντρές Τσάβες έναντι του ποσού των 1,3 εκατ. ευρώ (1,6 εκατ. δολάρια) για την απόκτηση του 50% του παίκτη (συν 1,3 για το υπόλοιπο 50% σε χρονικό ορίζοντα τριετίας), όπως αποκάλυψε το SDNA.
Και πλέον το επόμενο σημαντικό βήμα για την υλοποίηση της μεταγραφής του 26χρονου Αργεντινού επιθετικού από τον Παναθηναϊκό είναι η συγκατάθεση, το «οκ» του ίδιου του Τσάβες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσάβες δείχνει ξεκάθαρη διάθεση να παραμείνει στην Μπόκα, αλλά η Μπόκα έχει αποφασίσει να τον πωλήσει εκτιμώντας ότι δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής με τις επιλογές που έχει στη διάθεσή της. 
Και έχει ταυτόχρονα διαβεβαιώσει τον Παναθηναϊκό ότι μόλις τελειώσει και το τυπικό σκέλος με τα συμβόλαια θα αναλάβει άμεσα (και) η ίδια δράση για να πει γρήγορα το «ναι» ο Τσάβες αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν πέσουν και τυπικά οι… τζίφρες στα ήδη συμφωνηθέντα. 

Οριστική συμφωνία με Μπόκα, «ψηστήρι» σε Τσάβες για να κλείσει το εντυπωσιακό deal!Σχετικα5 άρθρα, 1 Web TV
1 ομάδα, 1 πρόσωπο

Από τις 12:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής αυτή η διαδικασία (της ανταλλαγής των συμβολαίων μέσω mail για την επικύρωση των ήδη συμφωνηθέντων και των νομικών λεπτομερειών τους), προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί. 

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει άμεσα το «ψηστήρι» στον Τσάβες, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην 20άδα της Μπόκα Τζούνιορς για το ματς Κυπέλλου με την Γυμνάσια, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA από την Αργεντινή μόλις πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια θα κληθεί μέχρι τη Δευτέρα να συζητήσει, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Φερνάντο Ιντάλγκο, με τον πρόεδρο της Μπόκα, Ντανιέλ Ανχελίσι, για την προοπτική του Παναθηναϊκού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..