Πρόταση-μαμούθ του Παναθηναϊκού στον Σίνγκλετον!

Πρόταση-μαμούθ του Παναθηναϊκού στον Σίνγκλετον!

Πρόταση που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί έκανε ο Παναθηναϊκός στον Κρις Σίνγκλετον σε μια προσπάθεια να αποσπάσει το μεγάλο «ναι»!

«Καυτό» τετραήμερο για Σίνγκλετον και Όγκαστ στον ΠαναθηναϊκόΣχετικα5 άρθρα
1 ομάδα, 1 πρόσωπο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του πρότεινε νέο διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 3,3 εκατομμύρια δολάρια συνολικά, δηλαδή 1,65 εκατ. το χρόνο!

Στην ίδια πρόταση περιλαμβάνεται ακόμη buy out ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ μετά το τέλος της πρώτης χρονιάς και ποσοστό μεταπώλησης 25%, το οποίο θα πάρει ο ίδιος ο αθλητής σε περίπτωση που πουληθεί σε άλλη ομάδα.

Μ' αυτό τον τρόπο οι «πράσινοι» δείχνουν ξεκάθαρα πως θεωρούν τον Σίνγκλετον αναπόσπαστο κομμάτι του «κορμού» και κάνουν κίνηση-ματ σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν. Η πρότασή τους είναι απόλυτα ανταγωνιστική των προτάσεων που έφτασαν από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, στις οποίες μάλιστα ο Παναθηναϊκός έχει δώσει πέντε αρνητικές απαντήσεις μέχρι σήμερα, ένα ακόμη δείγμα της επιθυμίας να κρατήσουν τον παίκτη.

Θυμίζουμε ότι ο Σίνγκλετον έχει option-out για το ΝΒΑ μέχρι τις 20 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι έχει μπροστά του άλλες τρεις μέρες για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ που θα του εξασφαλίζει το μέλλον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..