ΠΣΑΚ: «Με 7 ξένους δεν πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

ΠΣΑΚ: «Με 7 ξένους δεν πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Το τελευταίο διάστημα «παίζει» έντονα το σενάριο να ψηφιστεί στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ η συμμετοχή 7ου ξένου στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League. Αυτό το ενδεχόμενο βρίσκει αντίθετο τον ΠΣΑΚ, ο οποίος γνωστοποίησε τη θέση του μέσω αιχμηρής ανακοίνωσης. «Πως ειναι δυνατόν να υπάρχει πλειοψηφία των ξένων σε δωδεκάδα ελληνικής ομαδας; Αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ! Μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να το καταστρέψετε» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ!Σχετικα5 άρθρα

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει: 

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για οσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τη συμμετοχή 7ου ξένου στην Α1 κατηγορία.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, πως ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εαν παρθεί μια τέτοια απόφαση.Ήδη οι ξένοι που αγωνίζονται είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να γίνουν περισσότεροι!

Πως ειναι δυνατόν να υπάρχει πλειοψηφία των ξένων σε δωδεκάδα ελληνικής ομαδας; Αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ!Μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να το καταστρέψετε.

Μια τέτοια απόφαση, θα έχει αντίκτυπο και στην Εθνική μας ομάδα.

Εαν αλλάξει κατι, θα μας βρείτε απέναντί σας!

Εαν θέλετε 7 ξένους παίξτε ΜΟΝΟΙ σας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..