Οπαδοί στους παίκτες: «Νιώσαμε ντροπή που χάσατε από τους Κουρμπέληδες και τους Κουτρουμπήδες»

Οπαδοί στους παίκτες: «Νιώσαμε ντροπή που χάσατε από τους Κουρμπέληδες και τους Κουτρουμπήδες»

Μετά την κακή εμφάνιση στη Λεωφόρο και την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ρέντη για να εκφράσουν τα παράπονά τους και να ζητήσουν εξηγήσεις από τους «ερυθρόλευκους».

Ουζουνίδης δε λεγόταν αυτός που είχαν «κόψει» στον Ολυμπιακό;Σχετικα5 άρθρα, 1 Web TV
2 ομάδες

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον αθλητικό Τύπο παίκτες και διοίκηση έδωσαν υπόσχεση για το νταμπλ.

«Καταλαβαίνουμε την πίκρα σας. Έχετε δίκιο που έχετε παράπονα. Είμαστε όμως εδώ και δεν κρυφτήκαμε. Ήρθαμε και τα λέμε πρόσωπο με πρόσωπο. Να είστε βέβαιοι πως και εμείς πρώτοι από όλους στεναχωριόμαστε, θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε την κατάσταση. Το μυαλό μας είναι στο νταμπλ», ήταν τα λόγια του Τσόρι Ντομίνγκες.

Στον στόχο του νταμπλ στάθηκε και ο Καμπιάσο, ενώ ο Στέφανος Καπίνο είπε: «Σας οφείλουμε μια συγγνώμη για την εικόνα μας. Ήμασταν τραγικοί. Έχετε δίκιο που έχετε παράπονα. Παίζαμε λες και δεν μπορούσαμε. Θα αλλάξουμε την κατάσταση και θέλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι για να πάμε με επιτυχίες ως το τέλος». Από τους παίκτες μίλησε και ο Κώστας Φορτούνης.

Από την πλευρά των οπαδών ζητήθηκαν εξηγήσεις και ζήτησαν το νταμπλ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι δυνατόν να χάνετε με αυτό τον τρόπο από τους Κουρμπέληδες και τους Κουτρουμπήδες; Νιώσαμε ντροπή και γι΄ αυτό ήρθαμε εδώ».

Τη θέση της διοίκησης μετέφερε ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος κατανόησε τα παράπονα των οπαδών ζητώντας τους να βάλουν πλάτη, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να τονίζει: «Να είστε σίγουροι ότι είμαστε όλοι ενωμένοι και δεν πρόκειται να διαλύσουμε την ομάδα». Μάλιστα οι οπαδοί ζήτησαν από τον Θεοδωρίδη να εξηγήσει στους ξένους παίκτες τι σημαίνει Ολυμπιακός.

Πηγή: www.sdna.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..