Απίστευτη οδύσσεια για επιβάτες της Ryanair από Χανιά προς Θεσσαλονίκη

Απίστευτη οδύσσεια για επιβάτες της Ryanair από Χανιά προς Θεσσαλονίκη

Κι όμως η απίστευτη ταλαιπωρία που επιβάτες από Χανιά βίωσαν - και συνεχίζουν να βιώνουν αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές - στο αεροπορικό τους ταξίδι προς Θεσσαλονίκη είναι αληθινή, όσο αληθινή είναι και η στάση της Ryanair, η οποία επέδειξε απίστευτη ανοργανωσιά υποβάλλοντας δεκάδες επιβάτες σε μια άνευ προηγουμένου οδύσσεια.

Νέος γρίφος στην υπόθεση Παντελίδη: Πεταμένο πολλά μέτρα μακριά βρέθηκε το κλειδί του τζιπ (pic)Σχετικα5 άρθρα

Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης στο μήνυμά του:

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

"Ήμουν επιβάτης της Ryanair από Χανιά για Θεσσαλονίκη. Η πτήση ήταν προγραμματισμένο να φύγει στις 11.00 σήμερα το πρωί...  Μετά από 1 ώρα καθυστέρηση ξεκινήσαμε για Θεσσαλονίκη, όμως μόλις φτάσαμε εκεί μας ενημέρωσαν οτι δεν είχαν ορατότητα. Στις 13.45 δηλαδή 1,5 ώρα μετά ενημέρωσαν ότι θα πάμε τελικά Αθήνα όπου φτάσαμε.στις 14.10! Εκεί όμως απλά μας έφεραν λεωφορεία για να ταξιδέψουμε για Θεσσαλονίκη! Όποιος δεν ήθελε απλά ταξίδευε με δικά του έξοδα!

Φύγαμε στις 15.50 απο το Βενιζέλος και τώρα που σας στέλνω αυτό το μήνυμα (σημ.22.55) δεν έχουμε φτάσει ΑΚΟΜΑ στον προορισμό μας! Απίστευτη ταλαιπωρία για όλους!  Όλη η διαδρομή γίνεται με εκχιονιστικό μπροστά μας και μόνο μετά τα Τέμπη καθάρισε το σκηνικό.

Απαράδεκτα πράγματα και απαράδεκτη η εταιρεία της Ryanair που ούτε 5 ευρώ δεν έδωσε στο ταξίδι για ένα νερό και ένα σνακ.

Το ζήτημα είναι ότι μας έβαλαν μέσα στην κακοκαιρία να διασχίσουμε την χώρα ενώ το αεροδρόμιο Μακεδονία άρχισε μετά από 2 ώρες να δέχεται κανονικά πτήσεις.
Οπότε τα ερωτήματα είναι δυο: Γιατί απογειωθήκαμε αφού δεν ήταν σίγουρο ότι θα προσγειωθούμε στον προορισμό μας;
Και γιατί δεν φύγαμε και πάλι με το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη αφού δεχόταν κανονικά πτήσεις;"

Οι επιβάτες κατάφεραν τελικά να φτάσουν στον προορισμό τους λίγο πριν τα μεσάνυχτα!

Πηγή: www.sdna.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..