Νέος γρίφος στην υπόθεση Παντελίδη: Πεταμένο πολλά μέτρα μακριά βρέθηκε το κλειδί του τζιπ (pic)

Νέος γρίφος στην υπόθεση Παντελίδη: Πεταμένο πολλά μέτρα μακριά βρέθηκε το κλειδί του τζιπ (pic)

Η πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας στα τέλη Νοεμβρίου του 2016 και λίγες ημέρες αργότερα η οικογένεια του τραγουδιστή πήρε στα χέρια της την έκθεση.

Η καυστική ανάρτηση της μητέρας του Παντελίδη! Kαρφί για την Μίνα; (pic)Σχετικα5 άρθρα
1 πρόσωπο

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» μία επίχαμη φωτογραφία, που βρίσκεται στις 200 σελίδες της έκθεσης, έφερε πολλά ερωτηματικά στην οικογένεια Παντελίδη.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται πως το κλειδί του οχήματος βρίσκεται πεταμένο στο δρόμο και αρκετά μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

Οι πραγματογνώμονες ωστόσο δεν εξηγούν πως βρέθηκε εκεί το κλειδί και αν θα μπορούσε να βγει σε ένα εν κινήσει όχημα και μάλιστα αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Έτσι, στην οικογένεια αναρωτιούνται πως το κλειδί βρέθηκε εκεί, αν το πέταξε κάποιος και αν το έκανε τότε για ποιο λόγο προέβη σε αυτή την κίνηση. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν κανένας άνδρας της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ δεν αναφέρει σε κατάθεσή του πως έβγαλε το κλειδί από τη μίζα.

Likes0Dislikes0 Πηγή: www.sdna.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..